Királypiton- Gabonasikló- Boa- Terrárium - Terrárium Készítés kiváló minőségben

Terrárium készítés.eu

Tartalomhoz ugrás

Királypiton- Gabonasikló- Boa- Terrárium

Kígyó terráriumok
Terrárium

A kígyó terráriumok fontos szempontja, hogy legyen megfelelő bújóhely valamint napozó hely ahol felt tud melegedni. Mérete nagyon változó lehet, kígyó fajtájától függ, de általában fekvő terrárium a kígyók terráriuma. Ez alól kivételt képeznek a fán lakó kígyók, amik inkább álló terráriumban érzik magukat otthon.
Az üveg, mint minden terrárium típusnál, él és sarok csiszolt a biztonság érdekében. Az ajtók kialakítása a dupla toló ajtó, ütközés gátló fogantyúval. A még nagyobb biztonság érdekében élvédővel van ellátva az ajtó és oldalüveg találkozása.
Minden terráriumnál fontos a szellőzés, így a kígyós terráriumoknál is. A levegő cserélyét az ajtó alatt és a tetőn lévő ideális méretű szellőző nyílás biztosítja.
Anyaga mind két esetben alumínium, alul perforált lemez felül apró lyukú szúnyogháló.

Királypiton Terrárium
Terrárium háttér

A terrárium hátterén fontosak a kiugró párkányok ahol a kígyónk kényelmesen elfér. Több kiugróval minden hőmérsékleti igényt kielégítő életteret tudunk biztosítani kígyónk számára. A párkányok alatt pedig kiváló búvóhelyet talál. A beültetett növények még élhetőbbé és természetessé teszik a terrárium belsejét.
Anyaga cement alapú, ami semmilyen káros anyagot nem bocsájt ki.

Kígyó terrárium háttér
Terrárium aljzat, berendezés

Aljzatok közül több lehetőség is szóba jöhet, a kígyó igényéhez igazítva. Homok aljzatot meleg kedvelőnél lehet használni, mert azt talajfűtéssel a lehet felmelegíteni. Kókuszrost aljzattal a terrárium természeteségét lehet növelni, valamint a szagok ellen ez a legjobb. Fakéreggel borított terráriumnál csak a szárazon tartásra kell figyelni, a penészesedés elkerülésére érdekében.
Terrárium aljzat berendezés
Terrárium világítás

A terrárium világításánál a melegítő izzók a fontosak, az UVB pedig egészségesebbé teszi hüllőnket. A melegítést E27 halogén izzók biztosítják, az UV fényt pedig E27-es foglalatú kompakt izzó. Mindez a terrárium méretéhez igazított műanyag házban vannak elhelyezve. Az izzók elhelyezése teljes mértékben a terráriumon kívül van így állatunk biztonságban van. Éjszakai fény esetén, az UVB izzó mellé van beépítve, külön kapcsolóval.
Világítás terráriumra
Kígyó terrárium világítás
Király piton terrárium
Éjszakai fény árak
Megrendelés leadása
Gyártás megkezdése elött e-mail-ben egyeztetés


Ha Ön egyedi méretű kígyó, sikló terráriumot szeretne, kérjen árajánlatot az alábbi gombra kattintva.
Vissza a tartalomhoz