Leopárd gekkó, vitorlás gekkó Terrárium, nappali gekkó - Terrárium Készítés kiváló minőségben

Tartalomhoz ugrás
Kaméleon terrárium
Gekko terrárium
Szakállas agáma
Kígyó terrárium
Teknős terrárium
Gekkó terráriumok
Terrárium

A gekkok is a könnyen tartható hüllők közé tartoznak. Ezek között is a leopárdgekkó és a különösen a vitorlásgekkó. Terrárium típusa hasonló felépítésű mint az agáma terrárium. Létszámtól függően 60x30x30 vagy 70x35x35 nagyobb csapat számára 80x40x40. Ezek mind fekvő terráriumok, kiváló minőségű fekete akvárium ragasztóval ragasztva. Kivitelezésük dupla tolóajtós, 4mm üvegből, ami kívül belül csiszolt éllel és sarokkal. Az ajtók kivehetők a terráriumunk könnyebb kezelhetőségéért. A megfelelő levegő cseréről alumíniumszellőzők gondoskodnak, egy az ajtók alatt kettő a terrárium tetején, ebből egy szélesebb, a világítás alatt, hogy a melegítés és az UVB fény bejusson a terráriumba.
Leopárd Gekkó Terrárium
Terrárium háttér

A leopárdgekkók kősivatagos területről származik. Ezért a háttér kialakításánál fő szempont a párkányok és búvóhelyek kialakítása. Ezeket a természethű sziklákat, kiugrásokat előszeretettel használják, mászkálnak rajta. Színezete a sivatagi viszonyokat idézi, a búvóhelyeken sötétebb árnyalattal, a jobb üreghatás érdekében. Felületi kiképzése durvább, hogy könnyeben kapaszkodjanak mászkálás közben.
Terrárium berendezés

A berendezés nagyban segít élethűbb környezetet kialakítani. Vastagabb mászó ágakon ugyan úgy szeretnek piheni-mászkálni mint a háttér falain. Az ágakkal, a búvóhelyek eltakarása természetesebbé, otthonosabbá teszi gekkónk élőhelyét. A háttérbe épített cserepekbe, nővények ültetésével a természetességet csak fokozhatjuk. Talajnak a homok a legalkalmasabb, bőrük ész szemük is ehhez alkalmazkodok. Vitorlás gekkóknál nagy levelű növények kerülnek a terráriumba, amiken könnyebben tud megtapadni.
Vitorlás gekkó
Nappali gekkó
Gekkó terrárium éjszakai világítással
Éjszakai világítás

Gekkos terráriumát kérheti LED éjszakai fénnyel is. Nappali fény kiegészítése ként az állat napi ciklusa teljessé tehető. A fény teljes mértékben a holdfényét imitálja, a hőmérsékletet nem emeli meg, így a éjszakai hőmérséklet vissza esését nem gátolja. Az LED izzó külön kapcsolható és külön vezetéken is van.
Egyedi terrárium világítás
Terrárium világítás

A terrárium méretére gyártott világítás elengedhetetlen gegóink neveléséhez. A műanyag házba két melegítő és egy UVB izzó került. Mivel a gekkók többnyire éjszakai állatok az UVB lámpa speciálisan nekik készül, gyengébb UV kibocsátású. A melegítő izzók pedig biztosítják a nappali szükséges 28-32 C fokot. Ezek az izzók a párkányokra irányítva, azt felmelegítve, igazi sivatagi klímát biztosít. Vitorlás gekkók nem szeretik a meleget, ezért nekik csak UVB izzó kerül a foglalatba, ami csak minimális meleget ad, igy a terrárium hőfokát nem emeli.
Terrárium melegítő világítás
Megrendelés leadása
Kérem ha YAHOO vagy HOTMAIL cimmel rendelkezik, egyszerű e-mail-t küldjön mert csak azt kapom meg.
Gyártás megkezdése elött e-mail-ben egyeztetés


                                                                                                            
                                                                                                            
Vissza a tartalomhoz